about us

Everything for
Healthy & Happy
Employees

Als bedrijf wilt u uw personeel nét dat extraatje bieden. Heeft u al eens gedacht aan een sportieve activiteit? Een geweldige mogelijkheid om stress en kantoorstijfheid te bestrijden, en de team spirit, motivatie en het engagement van uw personeel te boosten!

Bij PHÉRA sport stelt een team van deskundige kinesitherapeuten, ergotherapeuten en trainers een programma samen op maat van uw wensen en de noden van uw personeel.

Hoe helpt  PHÉRA sport  mijn personeel?

Of we nu voornamelijk zittend werken of we lichamelijk zwaar werk uitvoeren, goed bewegen is cruciaal om te vermijden dat ons werk op termijn nadelige gevolgen heeft op onze lichamelijke gesteldheid.

Voor bedrijven is het interessant om een actieve life style aan te moedigen onder het personeel:

  • Het vermindert het risico op uitval en functie- en productiviteitsverlies van personeel.
  • Het helpt het personeel gemotiveerd te houden en het verbetert de groepsdynamiek.
  • Het onderscheidt u van veel andere werkgevers en communiceert naar uw personeel dat u hun gesteldheid belangrijk vindt.

Ergotherapie

Voor bedrijven biedt PHÉRA sport ergotherapie aan, met programma's die op maat worden gemaakt voor de noden van uw personeel en de specifieke risico's van hun beroep.

Het omvat bijvoorbeeld bewegingseducatie en het correct gebruik van hulpmiddelen, in de preventie van beroepsspecifieke klachten. Door de juiste bewegingen en houding aan te leren op de werkvloer (in hun "natuurlijke habitat"), wordt hun praktische bruikbaarheid direct duidelijk.

Deelname aan sportieve events

Deelname aan sportieve events werkt erg motiverend om een actieve life style vol te houden: ze geven een doel om naartoe te werken en een mogelijkheid om te meten hoe het gesteld is met onze conditie. Voor de sportievelingen in uw bedrijf is bovendien een moment van team bonding.

PHÉRA sports helpt sportieve uitslovers met trainingen in de voorbereiding van deelname aan sport-evenementen, en kan bijstaan met begeleiding en organisatorische ondersteuning bij het event. Zo wordt het gegarandeerd een uitstap waar uw personeel nog lang met mooie herinneringen op terugkijkt!

Mobiliteitstraining

Mobiliteitstraining is een programma van wekelijkse groepssessies, die tot doel hebben bij het personeel een basis lichamelijke conditie op peil te houden.

Bij zittende beroepen is mobiliteitstraining het uitgelezen moment om kantoorstijfheid tegen te gaan en wat lichamelijke energie kwijt te raken; bij lichamelijk zware beroepen is het een moment om te focussen op de kwaliteit van de bewegingen en houding.

Sportieve team building

Sportieve activiteiten zijn een geweldige tool om aan team building te doen. Het voordeel aan sportieve team building is dat het heel natuurlijk; interpersoonlijke relaties worden verbeterd zonder dat hier nadrukkelijk op gefocust wordt.

Het doel van sportieve team building is niet het neerzetten van een sportieve topprestatie, maar veeleer op het verbeteren van de groepsdynamiek, bijvoorbeeld door mensen aan te moedigen samen te werken, rollen te verdelen en op elkaar te vertrouwen.

Het startschot voor een
actieve life style boost
voor uw personeel

let's get in touch

Voor Bedrijven